• Interview

Interview

Kort interview met nieuw bestuurslid Kim Bekkers:

Stel je eens voor:
Hoi, ik ben Kim Bekkers geboren in 1987 in Eindhoven. Ik woon al vanaf 2009 in Maastricht en ben na de kunstacademie in deze prachtige stad blijven wonen. Ik ben sinds 2021 lid van Servaassleutel.

Hoe kom je bij Servaassleutel terecht?
Na jaren als vrijwilliger door de wijk Caberg te hebben gelopen (bewonerskracht) vond ik het leuk als ik meer kan doen voor de bewoner van Servasius. En via Sami ben ik hier voorgesteld en met Gea een leuk gesprek gehad en de ruimte gekregen om me hier te kunnen ontwikkelen en kijken wat ik kan bijdrage aan Servaassleutel.

Wat doe je binnen Servaassleutel?
Ik doe een stukje communicatie op de website eventuele nieuwsbrieven en boekjes. We zijn als bestuur bezig wat vernieuwing in te brengen, wat meer naar buiten te treden en ik ben hiervoor aan het kijken hoe we dit via de bestaande wegen te communiceren en te onderzoeken op welke wegen dit nog meer kan.

Wil je nog iets vertellen?
Als je meer wilt doen voor de huurders en terecht wil komen in een leuk bestuur, meld je aan en kom gezellig een vergadering bijwonen. De sfeer is top en de koffie en koekjes staan altijd klaar.